NO A CO

NO A CO

Anotace: RD

Škleb na tváři.
Září notně sklíčený.
Bod na nebi, křičící.
Řinčí zbraněmi.

Spuštěný do touhy.
Odvlečen za pačesy.
Blahosklonně mlčící.
Prší modré z nebe.
Seber kus, leží vedle
tebe.

Zrní obraz, obchvat
ztlumený. Řeč jež není
slyšet. Padá hmota jen
se motá, krev trudně kloktá.

Zmítám se nelením.
Odmítnut rozpínán.
Cudný klam, roste
divoce. Polož ruce
uhni prudce. Znuděn
záplavou, hmoty lstivé.


¨¨¨

 

 

 

 

 

 

Autor triceps, 25.12.2020
Přečteno 144x
Tipy 5
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí