JESTŘÁB

JESTŘÁB

Anotace: RD

Lámu kosti do sytosti.
Skáču z mostu, držím
basu. Jak na spásu uhnu
pohledem, za krou za ledem.

Zle mi je nosím zvěst.
Uloupená náhle pěst.
Deru se na vrchol padám
do notesu. Pln písmenek

Lámu kosti do sytosti.
Skáču z mostu, držím
basu. Jak na spásu uhnu
pohledem, za krou za ledem.

Zle mi je nosím zvěst.
Uloupená náhle pěst.
Deru se na vrchol padám
do notesu. Pln písmenek a 
znamének, inu trnu zjihnu.

Zvedám pohled, pohleď na
mne na tento svět, je už hotov.
Skáču z budov těch nejvyšších.
Padám neunikám zradám.
Zázraky se nedějí, jen se podějí.

Nosím slovo v kapsách.
Zavřu dveře jasnozřivost
otevírám. Zírám, vtírám se
děje upatlané, co se děje.
Jsem sám, uzavírám sebe.
Pošel posel dobrých zpráv.
Nejsem zdráv jsem nemocen.
Odročen, utlučen, tupě zírá.

Zvedám pohled, pohleď na
mne na tento svět, je už hotov.
Skáču z budov těch nejvyšších.
Padám neunikám zradám.
Zázraky se nedějí, jen se podějí.

Nosím slovo v kapsách.
Zavřu dveře jasnozřivost
otevírám. Zírám, vtírám se
děje upatlané, co se děje.
Jsem sám, uzavírám sebe.
Pošel posel dobrých zpráv.
Nejsem zdráv jsem nemocen.
Odročen, utlučen, tupě zírá.

Autor triceps, 27.12.2020
Přečteno 100x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí