DEVATENÁCT

DEVATENÁCT

Anotace: RD

Strhl si masku.
Podepsal facku.
Nadepsal pěstí.
Rozeklál štěstí.
Utopen v láhvi
od mléka.

Zní symfonie,
hrána pro nebe.
Slyším hlas, heboučký.
Otevřu sen, zavřu nositele.
Něco se tu mele, pere, tloustne.

Stín v láhvi, od mléka.
Houstne a přetéká.
Na okraji světů zlost
usouzena s květů.
Brána na milost.

Dýchám plícemi.
zrozen z oceli.
Na okraji modřin
modrých podlitin.
Spí si a hoví, něco
poví, uloví stíny
mukami obraznosti.

Letmý pohled, zrozen
plozen, soužen nocí.
Uteč do světel, buď jen
ten co to ví, zná urovná.
Vryp nebo trapný vtip.
Zavři ústa, oči otevři.
V tajné pověsti, slova
vypráví příběh bezpráví.

Autor triceps, 27.12.2020
Přečteno 99x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí