MRZCE

MRZCE

Anotace: RD

Má bolest, svítí jasně.
Světlem prázdných nábojnic.
Lidech zabitých, popravených.
Kráčím údolím, zkrvavených.
Těl, nemohu jinak šlapu na ně.
Není tu místa, kdo zmrzačil Krista.

Kdo zabíjí, svědomí, nepolapitelné.
Něco tu kvete, zázraky znehybněné.
Jsem tudíž žiji, nebo jen trochu existuji.
Padám na tělo otevřené, uvíznul v tebe.
Něco si bere tvoji zášť, plášť nutkavě krvavý.
Kroky zůstaly jako svědek zločinu, příběh vypráví.

Myšlenky proudí, nezastavitelná řeka, tak mohutná.
Padá strom na to tělo, ono to chtělo postavil se tam.
Zhroucený do sebe, žije a trpí lituje pozdní slova, krví politá.
To ticho tak duní, ve výsluní tupé vzdorovité nenávisti, nahé.
Pozdravím mlhu, to mléčné nic nemám klíč, strup odpadl, krev prýští.
Znehybněn podroben mučivé bolesti, stále v cyklu životném, nezvěstným.

Autor triceps, 29.12.2020
Přečteno 108x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...já nevím...

30.12.2020 18:54:05 | Philogyny

Děkuji Ivo

30.12.2020 12:13:22 | triceps

velmi krásná ST :-))

30.12.2020 03:43:06 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí