CHLAST

CHLAST

Anotace: RD

Číhá tu někde smrt.
Jsem už na seznamu.
Plodí strach a zápach.
Ještě kolik dní a nocí.
Bez pomoci, nikdo nevidí.
Nikdo neslyší zvolání o pomoc.
Klidná noc ,vplíží se, obhlíží si tě.

Ta myšlenka uvrhnutá v hlavě.
Byl jsi a už zrovna nejsi ty.
Bídně žil bídně zemřel, stálo tam
na náhrobku vyryto, truchlivě.
Co po něm zbylo, holé nic.
Zrada se tu stala, ošklivá.

Už zvoní umíráček, není pro
mne. Ještě tu jsem, zavilý.
Odmítám možné nebytí.
Rána z rána je krvavá.
Celý den vytéká hnis, jdi
si číst bibli, nebo vezmi židli.

Už se houpe, jen nohama
cukal. Trochu se pral není
žal. Pomsta životu, práci
za něj dělá. Výstřel z děla
ohlušující, Co zbylo z těla,
jen jakési nic. Svět laciný
život, stačí málo a jsi ticho.
Prý už není, není žádné znění.
Je ticho ale za pár chvil, zazní
život nový možná lepší, kdo to
rozsoudí. THE END.

 

Autor triceps, 11.01.2021
Přečteno 110x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí