KOPRETINA

KOPRETINA

Anotace: RD

Konec člověčenství.
Lidé padají na zem,
Ten zvuk dopadu.
Nezvedne ti náladu.
Je to pruh, překroč jej.

Buď tiše a poslouchej.
Dbej líté boje zvuky, co je
Co se stalo, zazněl umíráček.
Zítra z rána silný zvon, jako slon.
Sám přemítám, silně odmítám.

Něco tu zraje, nastiň nástin.
Poslední kulka, zrádný počin.
Stal se zločin, z mostu prý skočil.
Mokrý a úplně mrtvý, do černého pytle.
Tam skončí, kdo to byl, život mu
do negativa naskočil. Nesni, ztráta
člověka, nic netají stopy v konci potají.

Autor triceps, 24.01.2021
Přečteno 141x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí