Ale dnes ...

Ale dnes ...

Anotace: Návrat po 8 letech :)

Tuším, že jednou příjde den, kdy se rozloučím se světem
Pak budu muset přestat lhát, že jsem jí neměl nikdy rád
Ale dnes to nedám znát, občas mě uvidíš se smát

Až budou říkat, že jsem byl jen jeden z těch, co minuli cíl
A možná se i budou ptát, proč jen jsem minul tolikrát
Ale dnes se budu prát za to, co jsem chtěl dokázat

Nesjpíš to takhle musí být, že na světě není klid
A ten kdo by chtěl klidně spát, musí se somnambulem stát
Ale dnes nevím co říct, myšlenky plynou nějak víc
Autor někdojiný, 10.02.2021
Přečteno 175x
Tipy 10
Poslední tipující: Rozmarýna, Emily Říhová, Medved23, Marten, Amonasr, Frr, mkinka, Majda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Libé je číst si mezi tvými řádky
tak jen piš dál, člověče, a vítej zpátky! :D :)

08.03.2021 10:50:00 | Rozmarýna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí