NOCLEŽNÍK

NOCLEŽNÍK

Anotace: RD

Dotek něžnosti.
Vítr zcela zlý.
Jak vlastně zrada
zní. Překvapil když
o celistvosti snil.

Letím vzduchem.
Co povídáš, uteklo
my to druhým uchem.
Zcela ukvapeně zní.
Zašitý ukrytý v zemi
kde je vše zanícené.

Padl potom vstal jako
král. Ukryt byl v jásavých
barvách rozvinutých.
Prosím i žádám hádám.
Chci být jako první ucelený.

Drcen svými myšlenkami.
Poutavý příběh rozvířen.
Neprší štěstí nikoliv déšť.
Dej ruku v pěst, zmalovaný
ksicht. Umrlec tu leží nikam
nepoběží, jen tu smrdí pronikavě.

Příběh se stal, rozpolcen ve dví.
Srdce bije a nikoho to nebolí.
Pohled pronikavý, odepnutý.
Stačí jeden dotyk a svět náhle
zrůžoví. Padám, dnešní smrt
odkládám. Ubíjen dle jaké si
libosti. Urputnost zavdává otázku
proč, nebo nikoliv utvořen rozlit.

Autor triceps, 14.02.2021
Přečteno 173x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Isla, jenommarie, OpilyJohn, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stačí jeden dotyk a Svět zrůžoví....:) I smrt se odkládá . Když srdcem láska projde. Její stopy se člověk snaží zalévat jako květinu a doufá , že znovu vyklíčí. Dnes je svátek zamilovaných , a já si tu našla krásné myšlenky tricepsi. Pěkný den :)

14.02.2021 14:26:58 | Isla

Pěkný den i tobě a růžové sny též.

14.02.2021 17:45:46 | triceps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí