COPAK

COPAK

Anotace: RD

Spadl jaký si apel.
Něco z něj kape.
Možná jeho kýčovitost.
Zavrtaná do nemohoucnosti.
Je patrný i z vesmíru.
Má uprostřed ničeho díru.

Usnu spánkem spravedlivým-
Probudím se chtivý, rozechvělý.
Další den, nové citové vydírání.
Dejte my ještě sladkého rozjímaní.
Třeba čtvrt deka, rozlit odevzdaný.

Kola osudu točí se dál.
Držím se nespadnu, snad.
Únik z toho podsvětí, nesvědčí.
Vstávám bdím sním, odevzdám 
své tělo. Dopadl jsem už nic
necítím. Jsem kostka ledu,
rozpustím se v tajnou kapalinu.

Otočím se a za mnou už nic není.
Nic tu nezní, jenom to mé chtění.
Prozřel jsem už, padám v nicoty.
Viď že neumřu, jenom spánek mě
pohltí. Budu spát a třeba se i tomu
smát. Nenechte mě chcípat jenom
tak. Zdechlina opuštěna na pouští.
Kosti ohlodané tajemností, hle ji zřím.

Autor triceps, 15.02.2021
Přečteno 180x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Isla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hle tohle můžu ST :-))

16.02.2021 05:37:44 | Iva Husárková

Díky Ivo za to že jsi mne navštívila.

17.02.2021 18:42:37 | triceps

:-))

24.02.2021 03:14:25 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí