TITULEK

TITULEK

Anotace: RD

Cesta bez konce.
Hřmotný třesk, dnes.
Zaplať nebo chcípni, zvol.
Štípni a hned neumři.
Zpráva znetvořena, lstí.
Jistí stín tvé tělo, dnes.

Zítra zrádná, pomočená jitra.
Lest vidí jen protest uhnětený.
Dones zítřejší tvůj hutný, stesk.
Lez dále do dálek, vynucených.
Umřel jenom mu to ještě nikdo
nesdělil. Utápí se, sedí a čeká.
Nač, jsi sráč však to znáš ten hlas.

Paměť uřícená ztrácí tvá písmena.
Lidská masa srocena, už bez lidskosti.
Kosti zbydou jen ony zatracený omyl.
Pohni se udělej krok nebo vlastně už skok.
Létá mžikem gravitací pohlcen, už jen flákota.
Zuby drkotá, ne zimou nýbrž utrženou budoucností.
Posel možná osel nese zprávu plnou prachu.
Severní vítr prý je krutý, nese výpověď vyprahlou.

 

 

Autor triceps, 19.02.2021
Přečteno 124x
Tipy 4
Poslední tipující: OpilyJohn, mkinka, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, no. Má to co do sebe. Taky si postupně zvykám:)

19.02.2021 17:33:06 | OpilyJohn

Díky za opětovnou návštěvu.

19.02.2021 18:56:18 | triceps

"Zuby drkotá, ne zimou, nýbrž utrženou budoucností." Pozoruhodné asociace se mi to v mysli tvoří... Začínám v těchto myšlenkových tocích nacházet apetit.

19.02.2021 10:48:08 | Rozmarýna

Doufám že tvůj apetit bude mýt vzestupnou křivku.

19.02.2021 18:58:38 | triceps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí