BIČ

BIČ

Anotace: RD

Domnělá posedlost, křičí.
Sen zrozen z útrpnosti.
Lež psaná, vždy zazobaná.
Krev teče, červená záře.
Tvář, nadepsaná, odepsaná.

Byl kdysi a už není spí?
Sroste rána, ubodán měkce.
Spím slastně, možná naposled.
Tvář oči nos a ústa, kdesi zaostala.
Napiš báseň, zrozenou z vášně.

Běžel, bez nohou už nemůže.
To říká mina drtící, hřmotně.
Bůh jen suď, osten trn jedový.
Slova vypuštěna, zasuň zpět.
Svět je osud vytištěný, na tvé
tváří. Září světlem, tisíců sluncí

 

Autor triceps, 21.02.2021
Přečteno 119x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí