Je to jedno

Je to jedno

Je to jedno

Není to jedno,
když všechno
je jedno
a my proplouváme
s jistotou, že staneme
se prázdnotou.
Není to jedno,
vést o něčem spory,
když plamínek hoří
a každý si tu svojí pravdu
tvoří.
Není to jedno,
když pravda je zpráva,
že vše je singularitou
věčnosti.
Není to jedno,
kdyz všichni
jsme jedno.
a jakákoliv pravda
se rozplyne v toku
života.

Autor sovaa, 15.03.2021
Přečteno 173x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, blues, jenommarie, Psavec, mkinka, Iva Husárková, Klára Němcová
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souzním s Tvojí básní.Velmi pěkně napsaná.
..ST..

16.03.2021 11:56:18 | Jaruška

Hledání
..a ujištění svých pravd
a své cesty.
..není to jedno
co je a co bude
..a co bylo
..to už se nezmění;)

15.03.2021 14:13:27 | jenommarie

Děkuji..:-)

15.03.2021 14:53:41 | sovaa

:)

15.03.2021 16:43:08 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí