DERATIZACE

DERATIZACE

Anotace: RD

Snídám zlost k obědu jen hněv.
Večeřím úzkost, zabalenou v depresi.
Slova z úst my vyšla, nikdy už se nevrátí.
V závrati jdu, nasycen nekonečností.
Spěji do bodu, kde není už návrat možný.

Jsem zboží, už shnilé letargicky páchnoucí.
Hlavu složím tělo odložím do různých množin.
Vzápětí jsem shozen do smetí, proč jen odvětím.
Někam poletím, v myšlenkách ztrácejících ponětí.
Odcházím do dáli, snajpr zamíří kulka letí si.

Našla si cíl, padá jako pytel hoven smradlavých.
Žije, krev osvobozena jako tygr z klece, nevleče se.
Kolik zbývá chvil je tam kde neměl být, uzardělý.
Žoldák kolik zabil lidských chvil, promítání života.
Usnesen, nepovedený odlitek bytosti lidské, měl tu být.
Zmetek vhozen do soukolí, pokolení propagandy.
Hledej pravdy v tom oceánů polopravd a lží, plno lstí.
Msti se alkohol v ceně je, vyjdi do ulic a tiše řič, nebo.

 

Autor triceps, 15.03.2021
Přečteno 171x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo je to prdel, někdy to zní až kýčovitě tragicky. Je možné hrát mariáš ze smrtí tolikrát a nebýt trapný no nevím. To se ptej tam nahoře u mně, ve velíně.

16.03.2021 13:40:11 | triceps

Nezbývá nic jiného než mumifikace
a nalít při rituálu
zpět tu tygří krev
..modlit se
..ať povstane ten silnější
..a zacelí své shnilé myšlenky
v celek bez zlosti.

No..jen mě to napadlo
..ale to víš, že vím
..že to není legrace.
Tak se drž;) M.

15.03.2021 13:54:31 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí