POLIBEK

POLIBEK

Anotace: RD

Uložený, odložený, podpis.
Zním jako vtip, odpočet nezní, vně.
Tohle lpění, lepí kmitočet nastražení.
Ničemný krach, hanebně páchnoucí vraha.

Zesnul odvinut, na pokračování.
Úlet zesnul, hledám už nikde nezním.
Svítání světlem, den tě vždy popraví.
Dobrý den dobrou noc, ťuká ledabyle kos.

Pátrám znenadání potají si chátrám.
Strádám ukazuji směr, svých odpovědí.
Kde nic není ani smrt nepobere, zhasni už.
Najdi nůž vylij to rudé, odpojení, umaštěně strnulé.

Autor triceps, 13.05.2021
Přečteno 181x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí