LŮNO

LŮNO

Anotace: RD

Dej mi vzrostlý hřích.
Budu si v něm, po večerech číst.
Odsoudím ho temně divoce.
Zaliji ho betonem, ve dne v i noci.
Nebo odpustek si koupím, cvoci.

Den nabytý, náhle prudce vystřelil.
Zkomolil jména, situace a pointy.
Večery odlity v ocel kalím, chcípl pes.
Ušmudlané pocity, utlumen zakopán.
Hraji hru kterou nevyhraji, bolest tušící.
Zbytý obtěžkaný slinami tupé obludy

Kdo jsi a kdo ne, jsi kmán či jen zrada.
Z oblohy si padá jako hovno cítit je.
Na koho spadne, ušpiní se a zle zabije.
Slovo padá, z huby právě ti vypadlo, přímo na zem.
Na zemi už nečitelné jest, neuhlazeně potutelné.
Běžím jako o život, někdo mi ho vzal a utíká.
Chytím ho ještě kousek a už ho mám, toho zmrda
rozpárán. Od hlavy až po paty dunivě, vroucně upjatě.
Padá tma uhnul jsem ji hbitě, skvrnité něco prodává gesto.

Autor triceps, 25.05.2021
Přečteno 102x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí