slnko vždy vyjde

slnko vždy vyjde

prázdny papier
zaseknutý v stroji
stôl posypaný prachom
 
prehliadka múzeom
starožitností a
spomienok
 
miestami,
kde sa čas zabudol zastaviť.
 
krok za krokom
ruka v ruke
s otázkou
čo po nás zostane?
 
ozvena výkladov
plných príbehov
pramene hovoria,
že chodíme v kruhu.
 
papier
zaseknutý v stroji
s odkazom
slnko vždy vyjde
Autor kafe u okna, 30.05.2021
Přečteno 177x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková, Psavec, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí