SONG

SONG

Anotace: RD

Zatlač slzu otevři srdce ufňukané.
Zebe tu, prohlížím si tvoji pošetilost.
Strach uschne na radiátoru, šmahem.
Co se stalo no nic moc, jen mně jeblo.

Je to jedno je to méně nežli více.
Držím v rukou nějaké plíce, lvice.
Strachem omámen pohyb zcela omezen.
Někdo tu řinčí zákony, ušité a prošlé.
Sen vstal šel na WC, fuj to byl smrad.

Prach ze sebe utírám právě jsem vstal.
Ustal řev, někdo pláče a i skáče, ​jako ptáče.
Nabarvené zrazené odlidštěné v zácpě doteků.
Potlesk zní srdcervoucí melodií všech utonulých.
Pohled do kající se duše, mrše, bdím, rdím sen jízlivý.
Potácí se padá na zem, ne není opilý, je to jen člověk. 

Autor triceps, 01.06.2021
Přečteno 157x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, OpilyJohn, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí