ROZRDCENÝ

ROZRDCENÝ

Anotace: RD

Palba barev na plátně.
Žije si tu jen tak bezvládně.
Okatě, slídí vidím tajné sliby.
Shyby, do tváře jim neuvidím.

Octnul se tam v tichém vzdoru.
Slyš, nebo zařvi všichni do pozoru.
Zaschlá krev píše tajuplné příběhy.
Zuří válka, pravda zadupána, pláče.

Sním že bdím, ocitám se ve snách.
Zhroucený celý potlučený, podnícen.
Rozsvícen v barvách duhy, převtělen.
Zvedá hlavu tělo napíná, útok právě začíná.

Autor triceps, 02.06.2021
Přečteno 133x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí