PAST

PAST

Anotace: RD

Zařvi tmu bouřlivým potleskem.
Ohnivzdorný plášť nakažen pokleskem.
Co jsi v noci co nejsi ve dne, pokořen ztuhle
Sečítám pružina odlítá, už nezní nemá lesk.
Sečetl den krása už tu nezní, brečí tajuplně.

Kolotoč závislostí zapojen vně točící se, je v a sní
Brečím svlečený z kůže, kdo za tu scénu života může.
Rozplývám se uhnětený rozečtený, kniha dosti útlá.
Smutek utekl nic neřekne jen se pevně přichytil a ulpěl.
Slova činy utíkají, zanesen do knihy posedlostí, umanutí.

Udolán, povolán, rozvěšen, unesen, zrodil se zmařen.
Klíč jemuž chybí zámek, to znám, pochybuji, v krvi pluji.
Zlověstně zrozen, ponížen, rozklížen, bolest bolí, další kapitola psána.
Klatba svatba bolesti pulzující trhání masa, volám o kousek pomoci.
Už nezním jen chraptivě krabatím, město plné srostlých lidí, v jedno gesto.

Autor triceps, 06.06.2021
Přečteno 174x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí