MLUVIDLO

MLUVIDLO

Anotace: RD

Cesta plna mihotajících se oděrků.
Záškub, že by poslední, poslechni
Útok zcela lingvistický, nelidský
Svět už není ležérně bodrý, jen žeh.
Svěs letargicky nutně podlý, tiše modrý.

Krátký trailer, obr stínu.
Objev sarkastickou sílu.
Plivl jed, nařkl opiový svět.
Dotčen, uzamknut, nastrčen.
Zlost prověřena staletými chtíči,
Svými stíny, vlet cíleně zaměřen.

Tečka, slzu z oka trudně mačká.
Spadlý hvězda ta se dočká.
Nářek let už dávno odejmutých.
Plitce řvoucí, řka, jen kolemjdoucí.
Vlit prozkoumán a suše zbit.
Niť píše knihu, na plátno bezzubé.

Zítra tam již už nic nezbude.
Jen protáhlé nic zvoucí strojvedoucí.
K činům potažených kůžemi mrtvolnými.
Slez skrze krku světa, leť brutalita čeká.
Kradmý pohled, zorné pole plné brambor.
Tábor smrti smrt si kupí, nácek hubu plnou moru.

 

Autor triceps, 22.06.2021
Přečteno 115x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Medved23, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekl bych memento k hrůzám války. Všechna čest. Povedené dílo*

22.06.2021 15:01:00 | šerý

Zvláštní

22.06.2021 14:16:58 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí