NUTELA

NUTELA

Anotace: RD

utržen ze řetězu
unáhlen v postoji
co bůh rozpojil
vnímám polohu
rozbit tedy byl

letící pták
úsměv podezřelý
vše je jen tak
zaostři zrak
vlak poslední
stojí tam jen tak

skolil to zvíře
v sobě ho už nemá
je tam sám
utopen v lžíci
máma lvice
táta líný lev

svítí svíce poslední
poslechni co povídá
z pantů vytržen
naivně věřil sviním
popletené vepřové
sen zní falešně
bezútěšně svévolný

podoben tobě
ano i tvé osobě
natržený stín
krve jako z upíra
umlčen bodnutím
všechno nevypij
nech si sklenku
až budeš venku
za rozbřesku

 

Autor triceps, 24.06.2021
Přečteno 150x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to píšeš po Nutele?na prudkém sluníčku?...abych se tomu vyhnul...;-)

24.06.2021 13:52:25 | Marten

LOOL

29.06.2021 19:36:37 | triceps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí