TRIUMPH

TRIUMPH

Anotace: RD

Rozsápaná hrdla nevinných.
Podivná bytost, zkrouceně lpí.
Tělo otevřené naze dokořán.
V mysli jenom tvář, čiré pomsty.

Kráčející ohořelý člověk nezbytný.
Rozbitá oběť, prapodivný svět hanby.
Skladby v uších my zní, poslechni věř.
Tajuplná zvěř, hořící slova běž než je
vyslovíš.

Nebe plné hvězd, sáhni tiše nebolí.
Lpíš nebo spíš, probuď náhlou svévoli.
Utnu, seknu, rozdělím tvé tělo povolí.
Čiré zlo neusíná stále bdí, prší něco
tuší.

 

Autor triceps, 06.07.2021
Přečteno 150x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí