Haló slyšíš mě?

Haló slyšíš mě?

Haló, slyšíš mě?
Pojď ke mně.
Já to vím. Ty to víš.
Už to tak asi bude nejspíš.
Já neexistuju. Já nejsem.
A kde tedy jsem?
Jsem jen uvězněna mezi řády.
Není jak se dostat zpátky.
Jsem tu a navždy budu.
Budu tu až do noci.
Není mi jak pomoci.

Obracím se na tebe čtenáři!
Z řádků se mi dostat nedaří.
A proto prosím tě,
zapamatuj si mě.

A pokud na mě zapomeneš? Budu tu. Už navždy.
Autor Osamělý básník, 06.08.2021
Přečteno 120x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Sstano, rybka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já si Tě pamatuji.

06.08.2021 03:23:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí