Půlnoční úvahy

Půlnoční úvahy

Tolik otázek mám
tolik otázek o světě
na světě cokoliv dám
abych na ně znal odpověď

Kdo to všechno platí?
Kdo to všechno řídí?
A kdo to všechno stvořil?
Kdo a proč?

Člověk tak malý je
až mravence připomíná mně
avšak i ten nejmocnější pán
proti vesmíru je nic

Vesmír je tak chladný
logický a mdlý
Ale proč vznikl?
se nikdy nedozvíme

Co víme? Nic.
Autor Osamělý básník, 21.08.2021
Přečteno 143x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Imaginant, Iva Husárková, Psavec, Fialový metal, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V myšlenkám a kráse vesmíru nehledej logiku :-)

21.08.2021 18:57:50 | Fialový metal

...a pomohlo by to, kdyby to všechno člověk věděl?...zřejmě ne...;-)

21.08.2021 14:24:57 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí