JEN SPROSTĚ

JEN SPROSTĚ

Anotace: RD

Noc za dnem sběhla.
Pak s ním kula pikle.
Den, tím děním otráven.
Celý a pln zasažen byl.
Dne už není, jen ta noc.
Svítí si dnem, ve svém
hájemství, mé je tvé tajemství.

Smrt, nehnutě číhá, neviděna.
Možná na tebe, jsouc nepřipraven.
Znaven uleháš, hlavu svou na tebe klade.
Ta ona která se vždy a všude vkrade.
Srdce už nedutá, zasaženo tou silou.
Viděnou jen jednou, v premiéře tvýma očima.
Rozmetán v čas a prostor nezměrný.
Slyšeno v prostoru že prý se vrátí.
Zas jiný život s gustem sobě vlastním zkrátit.

 

Autor triceps, 27.08.2021
Přečteno 187x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výborné ST

27.08.2021 14:32:23 | Sonnador

To téma, filozofie sama a pěkně ses s ním kreativně vypořádal*

27.08.2021 13:05:27 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí