Možná

Možná

Co je člověk proti Bohu

jen malé nic nic

a stokrát tisíckrát nic

jen hromádka popela

jen něco co se narodí

rozkvete zestárne a umře

 

Jen někdo

kdo si občas zoufá

že by se měl lépe mít

a že by mohl déle žít

třeba šestset let nebo víc

 

Možná je to celkem fuk

možná jenom postačí

být ten kdo se nemračí

 

I když je to někdy těžké

 

Autor Fil, 19.09.2021
Přečteno 280x
Tipy 11
Poslední tipující: Akrij8, mkinka, paradoxy, Isla, Amonasr, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hluboká báseň. To jsme celí my...

19.09.2021 17:59:10 | Isla

Hezká.

19.09.2021 00:11:20 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí