Modlitba pro Markul

Modlitba pro Markul

Anotace: Vesmír poznáš,až když skočíš a on tě chytí!!!

:,,Andělíčku,
Můj Strážníčku,
opatruj mi mou Dušičku,
opatruj ji dnem i nocí,
zbav mě chyb, jenž druhé těší..

Ochraňuj mě v den i v noci,
přej mi zdraví, bez nemoci..
Drž mě!
Jestli budu padat..
Zdrž mě!
Než-li začnu větu, co postrádá hlavu-patu..

Anděli!
Můj strážný patrone!!!
Prosím!
Hlídej tělo mé,
i dušičku, jenž bydlí v něm,
připrav mě na život plný všech změn":D
Autor Markulka, 01.10.2021
Přečteno 162x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí