Prorok

Prorok

Anotace: Stručná práce amatéra

Hřmot hlasu pudí tě k zatracení kázně
A v zháraném žehnaní láme osidla
I ty se pokloníš z povděku a bázně
Tomu jehož hlas se šíří s plameny a dušným kouřem

V žáru hýření v němž skály tají
Hledíš do tváře bohu aby spálil tvé ctnosti
I čestní muži a kněží hříšně se kají
V šílenství z pohledu bezedných očí prorokových

V modlitbách zvrácených tužeb
Démoni živí se zvrhlými rozmary
Svobodou sprostí tě tvých služeb
Abys šířil slovo o svobodě těch zasvěcených peklu
Autor Evžen Zachariáš, 06.01.2022
Přečteno 209x
Tipy 5
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm...tebe si ještě přijdu číst.
Díky.
R.M.

07.01.2022 22:15:27 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí