Mé domovy

Mé domovy

Tři domy,

troje klíče,

bydlím třikrát,

ale domovů mám více.

V hudbě,

ve městě,

v parku,

v horách,

na větrných hůrkách,

v zasněžené krajině,

pod říční hladinou,

na cestách,

u moře,

na skalách,

na rohu náměstí,

v malbě,

mezi řádky,

na obilných polích,

na svahu, 

tam kde se mohu vyhřívat na slunečním svitu,

a na mnoha dalších místech.

Všude, kde mohu prostě být.

S každým, s kým mohu prostě být.

Táhne mě to také k Tobě,

snad nehledáš konec světa...

 

 

Autor girasole, 07.04.2022
Přečteno 127x
Tipy 15
Poslední tipující: Sonador, Amonasr, Marten, paradoxy, Vivien, Fil, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, být :)

08.04.2022 14:22:12 | paradoxy

Hm, to je zajímavý postoj. Každý by měl mít svůj domov, jinak nám z toho hrabe .)

08.04.2022 13:53:30 | Constantine

ČiSTě geograficky, je zde krásně, a líbí se mi, jak bydlíš.

08.04.2022 00:10:23 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí