Už neutíkám

Už neutíkám

Anotace: Po odběhnutí dlouhých tras člověka napadne mnohé... třeba uvědomění...

Cítím, 

že mám mnoho sil, 

kdybych se rozběhla, 

mohla bych utéci. 

Před světem, 

životem, 

čímkoliv. 

Doteď jsem věděla, 

že bych to nezvládla, 

třebaže jsem, 

většinou svých částí, 

chtěla zmizet. 

 

Ale teď, 

když mohu, 

ztratila jsem zájem. 

Jsem v klidu, 

i rozrušená, 

chvíli dýchám, 

pak lapám po vzduchu, 

odpočívám, 

zároveň se vysiluji. 

Přemýšlím, 

hlavou se mi táhnou mračna, 

přitom mám jasno. 

Právě teď se mi pryč nechce. 

 

Třeba jindy... 

Nebo i teď, 

když ne sama, 

klidně až na konec světa... 

Autor girasole, 15.04.2022
Přečteno 129x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Akrij8, Sonador, Marten, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec té první části je pěkný .)

16.04.2022 15:02:19 | Constantine

...utíkat vpřed? oběhnout svět?...země je kulatá..;-)zpět jsi natotata...

16.04.2022 12:25:42 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí