WORDS

WORDS

Anotace: Lyrická báseň

 

 
 
náhle zebou výstřik jehlou
injekční diakritika infekční
zloba zosnovala člověka
leží náhle běží zakopne a padne
je to tak snadné jepičí život nesvědčí
životu
dá se do skoku naráží do plotu
úzký řetězec sobeckých zákroků
letí světem nemaje křídla
tak to střídá běží a poskakuje
idiot smích na rtu v ruce podnos
na něm hlava ještě mrkla marná snaha
smrti
v plné své přehlídce poutavě temné
nad námi je to nebe jen tam tak leží
náhle sněží tak mnohoznačné uloupené trojspřeží
nikdo nechce hrát tu hru nacházet snadnou tmu
nebo světlo které na záhonu posledních minut kvetlo
poslední vteřiny jsou tu tak naposled slovíčka řídká 
dohořívá svíčka tak už zavři víčka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Autor retarda, 13.05.2022
Přečteno 95x
Tipy 4
Poslední tipující: paradoxy, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí