NU

NU

Anotace: Lyrická báseň

 
zním tiše snad i trochu mnohoznačně
ústa zavřená slova spící v myšlenkách
spím nebo jen to hraji sny se mi prý zdají
den utne tok něčeho co nesmíš slyšet
 
začíná pršet uplakané ráno co mi vzalo
nezbednou noc tak moc nechci se vzdát
budu se prát a i rvát možná i tichoulince řvát
krvavý pařát zabodl se do masa téměř něžně
svléká z kůže to tělo co tu jen tak leží
nikam neběží nekřičí bolestí jen civí zpod víček
ucouraných
 
zpuchřelý člověk nebo už jen potok vysychající
jde si našlapuje lehce zní nesmlouvavě tence
otevřel ústa jsou tak pustá slova nemaje mlčí
krčí rameny něco blábolí bez zvuku doktrína ticha
zakopl o mravence nemotorně padá rozpadá se
na tisíce kousků opřel se o něj vítr a už ho nese
v lese jsou útržky té bytosti plné scén dojemné
kýčovité sebelítosti
 
 
 
 
Autor retarda, 22.05.2022
Přečteno 134x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Jan Kacíř, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí