PLK

PLK

Anotace: Lyrická báseň

 

škrtl jsem roztodivnosst

spláchnul do záchodu ozvěnu

klopýtl o něčí konanou proměnu

zírám stírám lživě se tu podívám

 

lhostejnost jako úlitba mocným

záhada vyřešena zahradník zabil 

potom se napil oči sklopil oněmněl

od jedné do sta různá je pomsta

jedna za tepla druhá za studena

 

loupím tenhle moment co už nezní

nastal zastavil a začal divoce chlastat

budoucnost je ranní probuzení děsivé

ošklivé podivné takové jako že by ne

ale ono ano vše se to stalo jen nevíš co

 

zařval lev a je tu hned spocený strach

krach myšlenkových pochodů je tu level pudů

tak kam půjdu nepotkám tu zrůdu 

utíkám na běžeckém trenažéru pln jiskřivého studu

ženu se s větrem nevím kam ve svém těle se zamykám

unikám zatínám ruku v pěst vzhůru na dno sudu 

 

je to prosté něco tu roste ptám se kdo jste

my jsme flóra tráva ne tu co hulíš z rána

nehulím prášky ti odpoví nač jste nevím už

dám si půst nechci už do šíře dále růst

mám hlad sním si svůj návrat a nebudu padat

budu jen strádat cukrovka odpoví člověče bacha

 

zlost ohlodaná jako kost rozšířená pravděpodobnost

utopím svou cnost svoji čest už se topí kašle chroptí

uzmu svou střízlivost vložím na podnos pohostím tě

od sebe se oprostím podívám se na sebe jako na tebe

je my tě líto nic moc z profilu taky jako noc po flámu 

tak si tě aspoň na kousíčky nalámu složím dle své libosti

blbost dělá hlouposti ten nahoře to prý vše vidí a prý 

někdy kroutí hlavou má-li ji a užasle na ten svět co vytvořil jen civí

 

 

Autor retarda, 23.05.2022
Přečteno 177x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí