KNOCK

KNOCK

Anotace: Lyrická báseň

 
V ulicích mé mysli pusto jest
Slyším trávu chcípat sípat vzdychat
Vnímám pocity jež jsou pluhem rozryty
Odkrytý zcela připravena pro mne cela
Věznice pro bytosti k smrti odsouzené
 
Tak čekám kdy to přijde vezme k sobě mne
Do říše zatracených nevykoupitelných duší
Kuší prozkoumáván tam uvnitř toho stroje
Organismus organický hnus na krev fungující
 
Ztrhaný na kusy trhaný ucouraný němý lesk
Jen dnes zítra možná jen pro něj vykopaná díra
Pár slov hledajíce cosi lidského v něm jeli obsaženo
Pár kapek slz padajících k zemi déšť nepozná rozdílu
Tak poznal svět nevybaven v němž žil ucouraný k smrti.
 
 
Autor retarda, 25.05.2022
Přečteno 96x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí