JENOM TAK

JENOM TAK

Anotace: Lyrická báseň

 

strach rozházen po ulici

něco opravdu hnusného tu špící

jsou to lidé jež trhaji ty jiné

nejsou podle nich praví lidé

jenom tak když popadne je amok

skok do svých nejnižších popudů

 

utrhnu ti hlavu vložím ti ji poté do krku

otevřu ti řiť pak se tam autem plnou rychlostí vřítím

hlavu tvou odpojím od hadiček červených

unesu tvou neodolatelnost namočím do sraček hnijících

zadám tvou adresu dronu aby na tvou osobu svrhl nějakou tu finesu

 

schodím tě ze schodů počkám jak se bude něco linout 

chci vidět tvoji barvu červenou nebo šedou hmotu mozkovou

detektor napjetí vzápětí zjistí jaké-si přepjetí na tvém šourku 

vyliju ti do ksichtu kyselinu a budu čekat jak tě začne žrát nu jenom tak

vytáhnu pojistu z granátů vložím ti je do kapsy a počkám na tu milou reakci

poleju tvou sobeckost kanystrem benzínu pozvu na to opekání mnoho hlav

 

do zoo tě vezmu v pavilónu koček tam tě strčím a budu poslouchat tvé mizení

pak tě dám na hraní třeba gorilám urhnou ti ruce nohy hlava lehce křupne

budu se ti smát jak strádáš a budu ti i mávat na rozloučenou s touto planetou

stromy dál si porostů lidé dále probouzet se budou do reality nicotných dní 

budou dělat směšné pohyby hekat do sebe stříkat tekutiny jako diví

tak co už se těšíš nebo se jen děsíš při představě tvých tak krátkých dějin plení

 

 

 

 

 

 

 

Autor retarda, 26.05.2022
Přečteno 170x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí