OZVĚNA

OZVĚNA

Anotace: Lyrická báseň

 

potomek zvukú ticha

lichá otázka bita

krok do prázdna

otázka náhle spolknuta

ke smrti dána ubita

touha znějící ve svém vypětí

 

strach žadonící o přijetí

strohost dána na odiv

křivý pohled načnutý

vyhozeny zcela na okraj

takový kraj pln lidí zlých

odbijí odsoudí jediným 

pohledem

cítím se robustně podveden

děti nevěří ale chtějí býti 

tady ovšem nejsou lidmi

jsou jen pro odsudek pomůcky

 

bytostmi bez svědomý beze studu

srdce nemají jen jaký-si přístroj 

nechají odležet své nechtění

čekají až zmizí až tu nebudou

polévka čínska dána dítěti

to je tvá porce zdejšího lidství

 

nezasloužíš více tvá barva není in

žij s tím zvykej si nejsi v té rovnici plus

jsou tam odloženy důvody rozprostřeny

tak táhni smějí se ti zmatečné důvody

deset tisíc věci proč tu vítan nejsi

jsi jen to co se jako špinavé prádlo

rozvěsí

v procesí árijského lidu nebudeš buď v klidu 

ty to určitě nejsi

jsi rasa podřadná do očí ti to nepovědí

ale dají ti znak toho co si o tobě myslí

tím kde tě drží kam vstoupit nesmíš

čti vždy mezi řádky tam je psáno vzácno

a mnohem více pod slovy dalšími ukryty

 

statisíce prošly jako nůž prochází se

máslem

pár stovek problém roven je deseti

miliónům

už není místo prý když se nechce

záclony se objeví

nenahlížej do jejich svědomý

je toliko temné vytvářeno jest po 

mnoho staletí

 

od mala pumpována ideologie

kdo je nepřítel dán jim životní závazek

dokola omýlané streotypní nesmysli

lidi zmanipulováni na kraj hrany hnáni

aby zkrátka ty tak odlišné tak těžce nenáviděly

 

žlutý nácek v čele toho přediva zla

lepší je tma zavřít oči lhostejnost nevnímat

okna zalepeny tak teď můžeš začít plenit

malinka holčička odsouzena když byla zapálena

život plný bolesti tam ji ti bílý odnesly

unesly ji život zmařily vše dostihne je propast?

já jen doufám že chcípnou smrtí nespoutanou

nenávist mě zachvátila jen na to pomyslím

a tak je mi vždy zle z bytostí jež vlastně ani název lidé si nezaslouží 

 

zvířata jsou mnohem lepší

tak zavří špinavou hubu nácku

a táhní do pekel tam je tvé místo

zníš jako pytel hoven a tím i jsi

hnilobně páchneš to doufám už

chápeš

rozšlapu ti tu tlamu plnou klamu

no jen vzhůru k tvé nicotné bezvýznamosti

zdechni život si nezasloužíš ten jest jen 

rezervován pouze pro lidi

 

Autor retarda, 30.05.2022
Přečteno 163x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí