ODPAL

ODPAL

Anotace: Lyrická báseň

 

mecenáši bludů proč tu jsi

zajíkavě spolkl jazyk svůj

utrápeně vzlykl odvrátil zrak

stoupnul si tak neudržel tlak

 

podíval se do země hledá cosi

ztemněl jeho hlas jež šeptem kosí

donutil vás řvát zrádně zpropadeně napořád

kousal stále jenom tam bolest umanutá

do jednoho konkrétního místa vyplivl onu čest

 

co jsi teď když nemáš čest

jsi ten jež ho nazývají nečestný

pohled bolestný vše náhle vysvětlil

ponořil se dále jen do své okupované hlavy

poznáš co je to být nostalgicky odpíraný

 

děs jímal část jeho těla už byla pohlcena

slyšel se ale nebyl to jeho hlas poznáváš

ptá se neustále máš mě v hlavě od teď neustále

mám tě tam ale nechci žíti tenhle tvůj sebeklam

přiložil si tank k hlavě své a zavelel tak a pal

 

Autor retarda, 06.06.2022
Přečteno 178x
Tipy 2
Poslední tipující: Imaginant, Marek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí