TOKY

TOKY

Anotace: Lyrická báseň

 

hezká motivační řeč

tak si ji hned svleč

obleč si tu skutečnou 

na tvá slova netečnou

 

kýč chtěl by ode všeho klíč

chtěl by ti něco hezkého i říct

jenže on to jinak zkrátka neumí

když mluví do huby si nevidí

je hluchý slepý nafoukaně nadutý 

 

odepínám svoje slova zaklesnutá kdesi

kecy v kleci tam jich najdeš hodně přeci

ubodána nespokojeností vyhřezlé neštěstí

zatrpklé a i trochu kyselé nevhodné do pusy

 

budoucnost už ji vidím před vteřinou začala

mminulost už je zcela mrtva vysvlečena do naha

noc si dáchla měla žízeň tak ji zarpitile spláchla

další den vyjevený zhroucený do té postavy z nežití

je usvědčený nejsi to právě a jenom trochu kruté ty

 

Autor retarda, 07.06.2022
Přečteno 117x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, mkinka, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí