PARDON

PARDON

Anotace: Lyrická poezie

 

utrmácený pohled čtyř stěn na tebe

už slzí jsou to její slzy ukryté jen pro tebe

tak prý už ani nejsi k smíchu všichni stroze pláčí

do hlubin nepředstavitelné netečnosti nemotorně skáčí

nejsou to sebevevrazi jen ta verze tebe jenom zebe

štípe v očích píchá je do slabin všichni nechtějí náhle být

nic nechtějí mít náhle pocítili tu emoci tu tvou jež lidi zabíjí

 

tak menotorně zvláštní tento fenomén zrady

jsem prozrazen a i zrazen podmínečně vyloučen

a tak i dále poučen jen stroze doručen mi červený dopis 

žádá od osoby jednolité mé tajné jedinečné znamení ničemnosti

v ruce mi už pramení kliky hák nebo prostě jen můj podpis 

zakrvácený

 

zobecňující popis jak jsem se stal tak nebývale bezvýznamný

zalitý betonem v čase obklopen jen a pouze společností těch čtyř stěn

krvacející nostalgicky vzpomínající na jiné lidské utopické potisky 

nafouknutý jako balón no tak pardon nejsi tlustý sic jen trochu kluzký

mrzký panovačný vygenerovaný v nejasném protikladu otazku si 

kladu

bojím se nebýt čekám ještě stále na svůj debut nepřichází náhle slova schází

 

Autor retarda, 17.06.2022
Přečteno 138x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Friday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí