Unavený spánkem

Unavený spánkem

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=-LIZ4Rj-Zy0

rozum má svoji intuici
a intuice svůj rozum
harmonie je dokonalá
jen lidi spí
mají zavřené oči tak to nevidí
chrápou a tak to zahlušují
když objeví něco
co by mohlo sloužit jako budíček
bodá je to jako jehly
dokud poslední bolest
neustoupí znovuzískání nevinnosti
náhle je vše krystalicky čisté
hypergeniálně propojené
(včetně všech zdánlivých chyb)
a bylo tak
od věků do věků
amen
Autor danielsoft, 29.08.2022
Přečteno 161x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, Stanislav32, Psavec, Marten, CULIKATÁ, paradoxy, Frr, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí