Další noc ve tmě

Další noc ve tmě

Další noc ve tmě,

svítím si srdcem

na kůži z bílých slz

omítky

hned vedle

 

kousek jenom zbyl

vykuchané dálnice předurčení,

ve střevech tam dřímající samota

putujících snů…

 

déšť polechtal stopy

jako knír mužskou hrdost

 

a nevědění,

 

kam rosu potratilo svítání…

 

další den ve tmě,

jak přinutím víčka…

Autor Caliéry, 16.10.2022
Přečteno 113x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Sonador, Iva Husárková, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stylově prostě super.

20.10.2022 16:36:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí