TAK TEDY

TAK TEDY

Anotace: Lyrická báseň

 

vklíněn do tmy zarputilé

vetkán do obručí touhy

zaslán jako psaní nutně nutné

upozorněn na umrlcovy beznadějné vzpoury

 

vříská píská ječí křepčí nenuceně ospalý

tikot hodin nebo tlukot srdce po záruce

v rukou ruce jemně trpce svírá svět nepohodlný

sám se zlobí je tak dlouhý na ten krátký umorousaný vjem

 

uteč zdrhni nohou trhni buď jen zábleskem

nezapomeň vem si zvuky spojené s tím pokleskem

nevím proč tu jsem zkoušen takto před tabulí

píši samé nuly teď se trochu hnuly jen aby poté nudně ztuhly

 

předivo zla stále trvá v tvoji duši zdá se něco očividně trhá

lidé jedni vítáni jsou a ti druzí v tlamách obrovských psů trháni

kdo to řekl ty jsi vítán a ty v moří obludnosti nechť jsi zmítán

vidím vše jiskrně jen tak si v tom povětří po výbuchu bomby mlčky lítám

 

 

 

 

 

Autor retarda, 27.10.2022
Přečteno 145x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Jan Kacíř, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí