Víra

Víra

Víra je jen dutá větev,

držím se jí pevně

doufaje v plody

dnešků, zítřků,

žádné ale neklíčí,

jen listy ve větru se komíhají

a čekají na polibek níže…

noc klade do hvězd vajíčka,

sem tam pak vylíhnou se sny

a splasknou s příchodem rána…

…šero a ticho ještě je,

to rosa do trávy zívá,

jen peří z ptáčat naděje…

Autor Caliéry, 15.11.2022
Přečteno 119x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Stanislav32, Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš dobré provedení. Spojení hodné chvály.

15.11.2022 22:16:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí