Krev

Krev

Krev


Nikdy jsem si nemyslel,

že krev nás tolik ovládá.

Pak jsem ovšem uslyšel,

že Rh+ zde převládá.

 


Zmocnil se mě úžas zřejmý!

Jací tito lidé jsou?

V poklidu jsem opět velmi,

neb těžko nějak vyniknou.

 


Tak jsem tedy pátral dál

a zjistil, co jsem netušil.

Rh-, to jsem nežral!

Napít jsem se jít musil.

 


Prý, že lidé jedineční,

mnohdy IQ géniem.

Modré oči, chladu vděční,

empatičtí k všem lidem.

 


Řekl jsem si „zajímavé."

Vždyť jsem s mnohým totožný.

Zavazadlo jsem vzal hravě

a běžel na krev, to se ví.

 


Týden jsem se doma těšíl,

pak verdikt poštou přišel již.

Výsledkem jsem se potěšil,

neb jsem si opět trochu blíž.

 


„ARh-", píše se v něm,

řekl jsem si: „víc se znám."

Ovšem náhle byl jsem zděšen!

Nejsem já též Reptilián?

 

Autor HeRaw, 17.11.2022
Přečteno 150x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Marten, Fractura cordis aperta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...líbí se mi ten humor...;-)až nadčlověčí...

18.11.2022 15:56:50 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí