Proměna

Proměna

Měním se každým dnem v tvé blízkosti,

vzruch u srdce, jenž přidává vážnosti.

Měním se každým dnem čím dál víc,

víš vše, už zde není vůbec nic,

co prozradit bych ti jenom měl,

víš vše, co bych jednou chtěl,

co si přeji a v co se modlím.

Víš, za čím si jdu a čeho se bojím.

 

Víš kdo jsem, již mě skoro znáš,

co však nyní ty ve svém srdci máš?

Nechávám vše plynout volně po proudu.

Jdu sám najednou vstříc svému osudu.

Autor Zigi, 19.12.2022
Přečteno 97x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Marry31, Tvbm, mkinka, Psavec, Sonador, Bufik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí :)

20.12.2022 11:40:58 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí