Co by...

Co by...

Anotace: Písničková

Co by...

 

 

Co by bylo
kdyby to nebylo
kdybych neměl pech
Co by bylo
kdyby to nebylo
možná jinej svět

 

Co by se stalo
kdyby se nestalo
zkus nastavit pěst
Co by se stalo
kdyby se nestalo
asi to víš teď

 

Utápím se
z nemožností
v přítomnosti
Opájím se
z šíleností
budoucnosti

 

Co by si chtěla
kdybys mě nechtěla
máš neklidný tep
Co by si chtěla
kdybys mě nechtěla

prokousnutý ret

 

Jak by se žilo
kdyby se nežilo
dochází mi dech
Jak by se žilo
kdyby se nežilo
to zjistíme hned

Utápím se
z nemožností
přítomnosti
Opájím se
z šílenosti
budoucnosti

Autor Snacek, 06.02.2023
Přečteno 117x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, Bufik, Psavec, mkinka, Stanislav32, J92, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ráda jsem te četla.

06.02.2023 17:30:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí