Bytost

Bytost

V dnech dobrých, bytost létá nad vrchy,
vzduch proudí jejími křídly,
její tvář je nakloněna světlu
a průsvitná kůže se plní svitem shůry.

Avšak běda špatných dnů,
kdy v krvi koupajíc se,
duše trpí
a bolest jejích dnů,
zdá se být věčná.

Pomoz či poraď vesmíre,
kudy, kam a kdy se vydat?,
co jak a proč vykonat?
by duše její odpočala po tíži světa.
Autor LiolaMaka, 15.02.2023
Přečteno 122x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, Stanislav32, V.N.Losinský, Psavec, Frr, mkinka, Kan, J92
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je tak zvláštní... se k tomu budu muset ještě vrátit... líbí se mi to*

16.02.2023 17:49:22 | Sonador

...svitem shůry...

15.02.2023 14:17:33 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí