Dočasná harmonie mezi mužem a ženou

Dočasná harmonie mezi mužem a ženou

Anotace: Udržet vztah několik desítek let v symbióze a zůstat na vlně"jako na začátku"...mají zřejmě jen vyvolení.

 

 

Těkavá láska ženská

 

Dívčí nestálosti mládí... a pod vrbami líbání

v parcích, na loukách i lesích hlubokých

nabízejíc city, euforii i za cenu bolestné lásky.

 

Těkavá láska mužská

 

Chlapů chtivosti až do stáří – dobývat ženské klíny

okouzliti, stát se živiteli s velkými koulemi

a nastoliti sílu v zabezpečení…

pro všechny

PŘEDRAŽENÉ LÁSKY  

Autor Krahujec, 25.03.2023
Přečteno 178x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Koala, Alala, Fialový metal, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělý! Tohle je hodně výstižný...

26.03.2023 12:13:47 | Koala

...asi tak nějak...

26.03.2023 11:56:17 | Alala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí