Přeměna

Přeměna

2023

Nechávám se proudem nést, 

osudem se odevzdaně vést. 

Jedno ovlivní druhé, článek tvoří článek

a vše do sebe zatím krásně zapadá,

když se život můj jako krásná zahrada

přede mnou rozevírá.

Stojí vedle mě, průvodce můj, 

vstupuji s ním do lesů plných neznáma,

běžím vdál a nohy se v tlapy mění.

Uháním s větrem, k Měsíci vytím volám

po duši spřízněné, aby láska dala mi znamení. 

Sama sebou však musím být,

neztrácet čas a své já v druhých,

zvlášt, když jednoho z nich nade vše miluji. 

https://www.youtube.com/watch?v=s7AuL4eBFRY

 

Autor Dáma z kavárny, 15.04.2023
Přečteno 174x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to zajímavé, mohlo být i hlubší filozofování .)

16.04.2023 23:00:11 | Constantine

Pěkné čtení.

15.04.2023 22:24:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí