VZKAZ

VZKAZ

Anotace: Lyrická báseň

 

stojím tu ledabyle že by stroze

oči své ohýbám k marnotratné obloze

na noze kouli nejspíše z želatiny

jako mnoho jiných chci jen tu prostřední chvíli

 

pocítit co vnímat chtěl by každý

než zabředne do nudné sebevraždy

jak ten pocit vlastně sdílet spílat jen tak tiše

zatím tu ležím na morovém sloupu letmě splihle

 

co se stalo proč jsem jen tak málo

maličko jsouc nevidouc mě skoro nikde

vezmi brýle pohled stručný možná trochu lidský

už nezní nic slyším touha volá hesla stále nová

 

křičí mrská sebou prská jako kocour

najde se vykonavatelný motor sebeurčení

nesmlouvej nepomlouvej buď tajně sveřepý

smlouvu podepisuj přečti plesající slovíčka 

dříve než zhasne ti utopená svíčka ze slz vnucených

 

Autor retarda, 30.04.2023
Přečteno 117x
Tipy 4
Poslední tipující: Sonador, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí